Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Είμαστε κλειστά
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα 14:00 - 01:00
Τρίτη 17:00 - 01:00
Τετάρτη 14:00 - 01:00
Πέμπτη 14:00 - 01:00
Παρασκευή 14:00 - 01:00
Σάββατο 14:00 - 01:00
Κυριακή 14:00 - 01:00

Αλλεργιογόνα

Στοχεύοντας στην ουσιαστική ενημέρωση των πελατών μας παραθέτουμε πίνακα με τα προϊόντα του βασικού μενού μας  , επισημαίνοντας το είδος των αλλεργιογόνων που περιέχουν.


Σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία ( EK 1169/2011) τα συστατικά που δύναται να προκαλέσουν

αλλεργίες είναι τα ακόλουθα:


1. Σιτηρά που περιέχουν γλουτένη (δηλαδή σιτάρι, κριθάρι, βρώμη, σίκαλη κτλ.) και προϊόντα που έχουν ως βάση τα σιτηρά αυτά.

2. Αυγά και προϊόντα με βάση τα αυγά

3. Ψάρια και προϊόντα με βάση τα ψάρια

4. Αραχίδες (αράπικα φιστίκια) και προϊόντα τους

5. Σόγια και προϊόντα της

6. Γάλα και γαλακτοκομικά συμπεριλαμβανομένης της λακτόζης

7. Ξηροί καρποί με κέλυφος (όπως αμύγδαλα, καρύδια, πέκαν, φιστίκια, κ.α.) και προϊόντα τους

8. Σέλινο και προϊόντα προερχόμενα από σέλινο

9. Μουστάρδα και προϊόντα προερχόμενα από αυτή (σινάπι)

10. Σουσάμι και προϊόντα προερχόμενα από σησάμι

11. Διοξείδιο του θείου και θειώδεις ενώσεις

12. Οστρακοειδή και προϊόντα με βάση τα οστρακοειδή (καρκινοειδή)

13. Λούπινο (οσπριοειδές φυτό) και προϊόντα του

14. Μαλάκια (χταπόδι, καλαμάρι, κ.α.) και προϊόντα τους