Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Είμαστε κλειστά
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα 14:00 - 01:00
Τρίτη 17:00 - 01:00
Τετάρτη 14:00 - 01:00
Πέμπτη 14:00 - 01:00
Παρασκευή 14:00 - 01:00
Σάββατο 14:00 - 01:00
Κυριακή 14:00 - 01:00

Διαφορές μεταξύ φρέσκιας και κατεψυγμένης ζύμης

Δημοσιεύτηκε από Mammas Pizza 06/08/2019 0 Σχόλιο(α)

 

Η ποιότητα μίας ζύμης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το συστατικό της μαγιάς.

 

Σε μία κατεψυγμένη ζύμη ο χρόνος παραμονής της στην κατάψυξη, η διάρκεια ξεκούρασης της πριν το στάδιο της κατάψυξης, η ταχύτητα κατάψυξης και απόψυξης της ζύμης καθώς και οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας αποτελούν παράγοντες που καταστρέφουν τη μαγιά και μετριάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

 

Στον αντίποδα, η φρέσκια ζύμη απαιτεί επιπλέον χρόνο εργασίας και μεγαλύτερο κόστος ωστόσο εγγυάται στο απόλυτο. καλύτερη υφή και σαφώς πιο απολαυστική γεύση.

 

Και επειδή στη Mammas Pizza, σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας, ζυμώνουμε καθημερινά φρέσκια ζύμη που την πλάθουμε , πάντα με τα χέρια όπως είναι το σωστό, και ποτέ με μηχανικά μέσα. Μόνο έτσι, η ζύμη αναδεικνύει όλα τα αρώματα της και την γεύση που την κάνει να ξεχωρίζει, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε το καλύτερο και γευστικότερο αποτέλεσμα!

 

Άλλωστε ποιος δε θα ήθελε το πιάτο του να αποτελείται εξ ολοκλήρου από φρέσκα υλικά;!!  

Αφήστε ένα σχόλιο